geplaatst door op 13 juni 2011 in |

Wat is verkoopstyling?
Verkoopstyling is het optimaliseren van de verkoopkansen van een te koop staande woning. Zowel de verkoopkansen als de mogelijke opbrengst stijgen aanzienlijk als er gestyled is. Door te stylen voelt een zo groot mogelijke groep potentiële kopers zich aangetrokken tot de woning. Ze hoeven niet door uw inrichting heen te kijken maar kunnen zich voorstellen hoe ze de woning zelf in zullen richten.

Waarom verkoopstyling?
Bij de verkoop van uw huis is de eerste indruk op Funda en bij bezichtigingen van het grootste belang. Er is maar een kans op een eerste indruk. Bij verkoopstyling zorgen wij ervoor dat de eerste indruk ook de juiste is. Onderzoek en ervaring wijzen uit dat gestylde woningen sneller verkopen en een hogere verkoopopbrengst hebben dan niet gestylde woningen.

Hoe werkt het?
Met een kritische blik lopen we samen uw woning door, waarna we de sterke en zwakke punten in kaart brengen. We brengen, indien gewenst schriftelijk, verslag uit en dragen oplossingen voor eventuele problemen aan. Als u dat wenst kan het verslag gedetailleerd zijn, tot en met een gespecificeerde boodschappenlijst. Over het algemeen zijn de aanpassingen niet ingrijpend. Het gaat meestal om weghalen van spullen, anders indelen van het interieur en het aanschaffen van de juiste accessoires. Uiteraard kan de gehele styling door ons worden uitgevoerd.

Als uw woning leeg staat, kunt u bij ons een inboedel huren. Een gemeubileerde woning verkoopt makkelijker dan een leegstaand pand.

Goede interieur foto’s voor FUNDA of verkoopbrochures zijn even belangrijk als een eerste indruk, maar moeilijk te maken met normale apparatuur. caroline tintel ontwerpt werkt samen met een deskundige fotograaf, die desgewenst ook 360° foto’s kan maken.

Share